ماهی قزل آلا در بارداری مصرف کنیم ؟ هنگامی که متوجه می شوید باردار هستید، ممکن است به این فکر کنید که کدام غذاها برای خوردن بی خطر هستند و یا باید از خوردن کدام غذا ها اجتناب کنید. به ویژه فهمیدن خوردن کدام ماهی مشکل است. فواید سلامتی بسیاری دارد و برخی از انواع آن از مغز کودک در حال رشد حمایت می کند، اما خطرات بالقوه ای مانند آلودگی جیوه و بیماری های ناشی از غذا را نیز به همراه دارد.
ماهی قزل آلا می تواند انتخاب خوبی باشد زیرا محتوای جیوه نسبتاً کمی دارد و طعم ماهی قوی ندارد ، اگر در دوران بارداری دچار بیزاری از غذا شوید ممکن است این حالت را از بین ببرد. تا زمانی که ماهی سالمون خوب پخته شده بخورید و مصرف هفتگی را حفظ کنید، این ماهی تا زمانی که انتظار دارید غنی از مواد مغذی و بی خطر است.
خوردن ماهی قزل آلا در دوران بارداری
خوردن دو تا سه وعده ماهی قزل آلا کاملاً پخته در هفته بی خطر است و انواع مواد مغذی را در دوران بارداری فراهم می کند. ماهی آزاد منبع عالی DHA یا اسیدهای چرب امگا 3 است که فواید زیادی برای رشد جنین و همچنین بارداری دارد. این مزایا شامل تأثیر مثبت احتمالی بر رشد عصبی در جنین و نوزاد، کاهش زایمان زودرس و همچنین کاهش احتمالی فشار خون ناشی از بارداری است.
ماهی قزلآلا مملو از اسیدهای چرب امگا ۳، بهویژه دو نوع EPA و DHA است که برای رشد مغز و چشمهای جنین در دوران بارداری بسیار مهم هستند.
ماهی قزل آلا باید کاملا پخته شود تا در بارداری بی خطر باشد. ماهی آزاد دودی و خام به طور کامل پخته نمی شود و در دوران بارداری نباید مصرف شود زیرا می تواند منجر به عفونت لیستریا شود.
هر بارداری متفاوت است. اگر در مورد خوردن ماهی سالمون در دوران بارداری سوالی دارید، حتماً با پزشک در مورد شرایط خود مشورت کنید.
آیا برای نوزاد بی خطر است؟
ماهی قزل آلا کاملاً پخته شده برای جنین در رحم بی خطر است و فواید زیادی از جمله رشد مغز و چشم دارد. ماهی قزل آلا دودی بی خطر در نظر گرفته نمی شود مگر اینکه به روشی پایدار در قفسه کنسرو شود. به عبارت دیگر در قسمت یخچالی فروشگاه خریداری نمی شود.
مصرف ماهی قزل آلا خام در دوران بارداری ایمن نیست. مصرف دو تا سه وعده ماهی سالمون کاملاً پخته شده در هفته همچنین از کودک شما در برابر قرار گرفتن بیش از حد جیوه محافظت می کند و در عین حال مواد مغذی مفیدی را فراهم می کند.
منبع : verywellfamily