تیلاپیا در دوران بارداری : در حالی که خوردن ماهی فواید زیادی برای شما و جنین شما دارد، برخی از انواع ماهی ها باید در مقادیر محدود مصرف شوند یا حتی از مصرف آنها به طور کامل اجتناب شود. این شامل ماهی هایی می شود که دارای جیوه بالایی هستند، مانند کوسه، اره ماهی، شاه ماهی خال مخالی، مارلین، ماهی تن درشت چشم و غیره.
خوشبختانه، ماهی تیلاپیا یک ماهی سالم و بی خطر برای خوردن در دوران بارداری است. این یکی از بهترین انتخاب ها برای افراد باردار یا شیرده در نظر گرفته شده است. می توانید با خیال راحت از دو تا سه وعده ماهی تیلاپیا در هفته لذت ببرید.
تیلاپیا جیوه کمی دارد و از نظر تغذیهای در دوران بارداری انتخابی عالی است، زیرا طعم ملایم، پروتئین بالا و حاوی ویتامینها و مواد معدنی مانند B12، نیاسین، سلنیوم، منیزیم و فسفر است.
بیایید عمیق تر به این موضوع بپردازیم که چرا ماهی تیلاپیا می تواند انتخابی سالم و ایمن برای بارداری شما باشد.
خوردن ماهی تیلاپیا در دوران بارداری
ماهی تیلاپیا در طول دوران بارداری شما یک انتخاب خوب است. محتوای جیوه کمی دارد، بنابراین تا زمانی که در دو تا سه وعده توصیه شده در هفته استفاده شود، این مشکل تلقی نمی شود. یکی از بزرگترین افسانه های بارداری این است که زنان نمی توانند در دوران بارداری ماهی بخورند، در حالی که در واقع، ماهی مواد مغذی مهمی را برای مادر و نوزاد فراهم می کند.
هر بارداری متفاوت است. اگر در مورد خوردن ماهی تیلاپیا در دوران بارداری سوالی دارید، حتماً با پزشک در مورد شرایط خود مشورت کنید.
بیشتر بخوانید : خطرات قهوه در دوران بارداری
فواید تیلاپیا در دوران بارداری
خوردن ماهی تیلاپیا در دوران بارداری فواید زیادی هم برای شما و هم برای جنین دارد.
تیلاپیا حاوی ویتامین ها و مواد معدنی
تیلاپیا حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری برای افراد باردار است. منیزیم موجود در آن می تواند به کاهش احتمال تولد نوزاد با نقص مادرزادی کمک کند. نیاسین به طور مشابه عمل می کند، هر دو خطر نقایص مادرزادی و سقط جنین را به حداقل می رساند.
ویتامین B12 موجود در ماهی تیلاپیا از اسپینا بیفیدا جلوگیری می کند، یک بیماری جدی که در آن ستون فقرات کودک شما به درستی رشد نمی کند. سلنیوم که در ماهی تیلاپیا نیز یافت می شود، به کاهش خطر ابتلا به عوارض سلامتی مرتبط با بارداری کمک می کند.
تیلاپیا دارای پروتئین بالا
تیلاپیا منبع سالمی از پروتئین است که به رشد و تکامل جنین کمک می کند. در دوران بارداری، شما باید پروتئین بیشتری از حد معمول مصرف کنید تا هم شما و هم جنین در حال رشدتان به اندازه کافی پروتئین دریافت کنید. این نوع ماهی از نظر طعم ملایم است، و اگر از سایر منابع پروتئینی بیزارید، انتخاب خوبی است.
تیلاپیا از رشد مغز جنین پشتیبانی می کند
تیلاپیا در دوران بارداری منبع غنی از اسید چرب امگا 3 DHA است که با بهبود نتایج سلامت نوزاد مرتبط بوده و برای رشد مغز و چشم کودک شما حیاتی است. دریافت DHA کافی در دوران بارداری تاثیر مستقیمی بر مهارت های حل مشکل نوزاد دارد.
آیا تیلاپیا برای نوزاد بی خطر است؟
خوردن ماهی تیلاپیا در دوران بارداری در حد اعتدال هم برای کودک در حال رشد شما بی خطر و مفید است. در واقع خوردن ماهی در دوران بارداری برای رشد مطلوب توصیه می شود. فقط مطمئن شوید که مقدار کل ماهیهای کم جیوه، مانند تیلاپیا، ماهی کاد، ماهی آزاد یا کف پا، بیش از سه وعده در هفته نباشد.