فا استایل راهنمای بارداری و اقدام
بارداری و اقدام
فا استایل راهنمای بارداری و اقدام : پزشکی
پزشکی
فا استایل راهنمای بارداری و اقدام : دهان و دندان
دهان و دندان
فا استایل راهنمای بارداری و اقدام : نوزاد
نوزاد
بارداری و اقدام

ملاحضات قزل آلا در بارداری که باید به آن توجه کنید

ملاحضات قزل آلا در بارداری

ملاحضات قزل آلا در بارداری که باید به آن توجه کنید . در حالی که ماهی قزل آلا حاوی مواد مغذی است که برای رشد مغز کودک شما مفید است و همچنین سلامتی شما چند احتیاط وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. مهم است که ماهی آزاد خود را کاملا پخته مصرف کنید و مصرف خود را به وعده های 113 گرم دو تا سه بار در هفته محدود کنید تا از مزایای امگا 3 و در عین حال محدود کردن قرار گرفتن در معرض جیوه بهره مند شوید.

جلوگیری از قرار گرفتن در معرض لیستریا

برای جلوگیری از ابتلا به لیستریا، از غذاهای کاملاً پخته نشده یا ماهی دودی خودداری کنید. لیستریا یک باکتری است که باعث عفونت (به نام لیستریوز) می شود که می توانید با مصرف مواد غذایی آلوده به آن مبتلا شوید و افراد باردار جزو مستعدترین گروه ها هستند. اگر یک فرد منتظر به لیستریا مبتلا شود، ممکن است فقط علائم خفیف داشته باشد یا اصلاً علائمی نداشته باشد، اما عفونت می‌تواند از جفت عبور کند و خطر زایمان زودرس، سقط جنین، مرده‌زایی یا عفونت تهدید کننده زندگی را در بدو تولد افزایش دهد.

در دمای ایده‌آل ماهی سالمون باید 63 درجه سانتیگراد پخته شود تا هر گونه پاتوژن از بین برود.

خوردن ماهی آزاد دودی که در ظرفی مانند کاسرول یا پیتزا پخته شده است، و همچنین ماهی سالمون دودی که کنسرو شده است و قبل از باز شدن نیازی به نگهداری در یخچال ندارد، اشکالی ندارد. همچنین مهم است که یخچال خود را در دمای توصیه شده (4.4 درجه سانتیگراد یا کمتر) هنگام نگهداری ماهی نگه دارید. شما همچنین باید فقط ماهی را از رستوران هایی بخورید که ماهی را به درستی ذخیره و طبخ می کنند.

ملاحضات قزل آلا در بارداری

ملاحضات قزل آلا در بارداری نظارت بر محتوای جیوه

مهم است که در دوران بارداری مراقب مصرف جیوه خود باشید زیرا مقادیر بالای جیوه می تواند باعث آسیب مغزی و مشکلات شنوایی و بینایی در کودک شما شود.

با این حال، اگر از ماهی لذت می برید، نمی خواهید از آن اجتناب کنید، زیرا ماهی های روغنی دارای فواید مغذی مهمی هستند. این تعادل بین انتخاب گزینه های کم جیوه و داشتن آنها 2 تا 3 بار در هفته است.

همه ماهی ها مقداری جیوه دارند و در حالی که باید از مصرف برخی از انواع آن در دوران بارداری به طور کامل اجتناب شود، ماهی قزل آلا فقط باید محدود شود. برای اینکه مصرف جیوه خود را در محدوده ایمن نگه دارید، از دو تا سه وعده 113 گرم ماهی سالمون و سایر ماهی های کم جیوه (مانند ساردین و قزل آلا) در هفته استفاده کنید.

 

منبع : verywellfamily

فا استایل راهنمای بارداری و اقدام : پوست
پوست
فا استایل راهنمای بارداری و اقدام : بانوان
بانوان
فا استایل راهنمای بارداری و اقدام : مو
مو
فا استایل راهنمای بارداری و اقدام : مد و استایل
مد و استایل